sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Rakastuneet keräilijät

Keräilyharrastus sai minut valtaansa. Ensin ynnäsin hautausmaalla havaitsemiani lintulajeja, sitten hautakiviin kaiverrettuja linnunnimiä, kuten Sirkku, Kerttu, Sylvia, Kuikka, Sorsa, Lokki, Rautiainen, Leivo, Metsola, Tiainen, Sparv ja Finch. Erityisen tyytyväinen olin, jos henkilön molemmat nimet olivat linnunnimiä. Yhdenlainen erikoisuus oli törmäpääsky, jonka tieteellinen nimi lyhennetään RIP RIP.

Hautausmailla vietetyt vuodet alkoivat vaikuttaa elämääni. Ihastuin kalpeaan luisevaan suntioon. Ja hänen nimeään, Alli, suorastaan rakastin. Erityisesti pidin kylmistä käsistä ja kosin heti, kun kuulin hänen kärsivän valkosormisuudesta. Alli keräsi kovakuoriaisia. Hääyönä näytin hänelle vesipapin, hän minulle papintappajan. Valitettavasti kuolemankello koputti pian ja Alli menehtyi anoreksiaan. Tunnen vieläkin mukavia vilunväristyksiä häntä ajatellessani.

>>>>>>>>>> KRAPU <<<<<<<<<<

Susupetal junailee ns. krapuhaastetta, jossa kirjoitetaan otsikoineen tasan sadan sanan tarina noudattaen annettuja reunaehtoja. Uusi haaste ilmestyy aina sunnuntaisin ja jos haluat olla mukana, voit jättää linkin tarinastasi SusuPetalin blogiin.

Viikolla 43 tarinan tulee sisältää seuraavat sanat: koputtaa, vuosi, valta.







7 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen paikka tuo hautausmaa kerätä linnun nimiä. Allin kovakuoriaiskokoelma lienee iso, eikös niitä ole hautausmailla runsaasti.
    Niin se kuolemankello tulee pyytämättä...

    VastaaPoista
  2. Hurmaava tarina! Piti ihan tsekata tuo törmäpääsky ja onhan se rip rip!
    Ihanan vinksahtanut stoori, tykkäsin kovasti.

    VastaaPoista
  3. Ei ihan tavallista ajatuksenjuoksua… vai onko sittenkin. Jospa se onkin suodattamatonta!

    VastaaPoista
  4. Hurjan hieno rakkaustarina. Maino! Tykkäsin ihan hitokseen. Tuli taas kerraan näytetyä todeksi, kun rakkaus saa vallan, se on menoa.
    Minun piti kyllä katso tuo vesipappi.

    VastaaPoista
  5. Johan on tarina ja itse jäin ihastelemaan että noin monta linnunnimeä löytyy ihmiskunnastakin. Että oli hauska stoori.

    VastaaPoista
  6. Mainio potpuri lintuja ja hyönteisiä rakastavaisten keräilyharrastuksena!

    VastaaPoista