sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Apuja


Rasmus rullaa kohti muistiin tallennettua osoitetta. Meno on raskasta, koska mukaan on lastattu einesten ohella kaksi sixpackkia ja yöllä on satanut kymmenen senttiä lunta. Yhdessä tienristeyksessä hän sutii vartin verran, ennen kuin nuori nainen auttaa hänet lumivallin yli.

Rasmus tutkii luvattua perilletuloaikaa ja akkunsa lataustilaa. Päätös syntyy välittömästi: pieni poikkeus reittiin ja robottiparkkiin ottamaan lisävirtaa. Siellä on tungosta, kollegoita on jonoksi asti. Odottaessa lataus laskee vaarallisen alhaiseksi. ”Voin tarjota kaljat!” hän huudahtaa jo mongertavalla äänellä. Kollegat ovat vaiti, eivät ymmärrä. Mutta vieressä hoiperteleva mies ymmärtää ja avaa rivakasti luukun. ”Kiitos!” sanoo kohteliaaksi opetettu Rasmus. Olo on kuusi kiloa keveämpi.

>>>>>>>>>> KRAPU <<<<<<<<<<

Susupetal junailee ns. krapuhaastetta, jossa kirjoitetaan otsikoineen tasan sadan sanan tarina noudattaen annettuja reunaehtoja. Uusi haaste ilmestyy aina sunnuntaisin ja jos haluat olla mukana, voit jättää linkin tarinastasi SusuPetalin blogiin.

Viikolla 41 on vuorossa kuvahaaste. Ei ole kolmea sanaa, vaan yllä oleva kuva. Katso kuvaa ja löydä siitä sadan sanan tarina.



7 kommenttia:

  1. Voihan Rasmus! Kevyt on nyt jatkaa matkaa, vaan mitäpä tuumaa ostosten tilaaja, kun yksi sikspäkki puuttuukin!
    Ei se ole helppoa robollakaan, mutta hoiperteleva mies oli varmaan riemuissaan! Joulu tuli ennen aikojaan!

    VastaaPoista
  2. Rankka matka kun on noin paljon tavaroita kyydissä.

    VastaaPoista
  3. Yksi kaverini julkaisi nyt ihan kesällä päivityksen somessa. Hän oli nostanut kumolleen kellahtaneen robotin takaisin pystyyn, ja tämä oli lähtenyt heti tarmokkaasti pyrkimään määränpäätään kohti.

    Ei, ei ole robottikaan ihan haavoittumaton.

    VastaaPoista
  4. Oho, oli todella ovela robotti. Tunsi itsensä ja tiesi, mkiten lopultakin selvitä eteenpäin. Nyt saattaa tulla muillekin roboille väsymistä, sillä talvi lumineen on tulossa.
    Tässä kraputarinassa loppu hyvin robon kannalta, ehkei ostoksia odottelavan.

    VastaaPoista
  5. Olipa kekseliäs tyyppi. Täytyy takkailla noita roboja jatkossa vähän tarkemmalla silmällä... :)

    VastaaPoista
  6. Täysi akku on elintärkeä juttu nykyaikana, onneksi Rasmus on noin omatoiminen että ymmärsi tilanteensa.

    VastaaPoista
  7. Varsin kekseliäs veikko tämä Rasmus. Tuskin sitä romuttamoon yhden sixpackin takia lähetetään. Vähän nuhteita ehkä.

    VastaaPoista