sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Helppohoitoinen lemmikki

Olin turistimatkalla Ali Babassa. Silmiini osui mainos ikkunassa Haluatko oman planeetan. Astuin oikopäätä sisään. Yhteisen maapallommehan olimme jo myrkyttäneet. Myyjä esitteli tarjontaa. Mallistossa oli vasta aurinkokuntamme kiertolaiset, mutta tulossa oli eksoplaneettoja ja aikamoinen liuta kuita ensi vuonna. Myyjä näytti, kuinka hienosti nämä nykyajan karttapallot leijailivat. Niitä saattoi pyörittää ja ohjata älypuhelimella. Kuut oli suunniteltu kiertämään omia planeettojaan.

Kieltämättä olohuoneen nurkassa hiljaa pyörivä Jupiter voisi korvata tummuneen ja pahoin levättyneen akvaarioni. Voisin myös tyydyttää hamsteriaddiktiotani keräilemällä jättiplaneetan kuita. Millainen mobile siitä syntyisikään, jos keräisin kaikki tunnetut 95 kuuta. Siinäpä minulle helppohoitoinen lemmikki.

Siru luettiin kädenpuristuksella. Jupiter toimitettaisiin pian rakettirobotilla.

>>>>>>>>>> KRAPU <<<<<<<<<<

Susupetal junailee ns. krapuhaastetta, jossa kirjoitetaan otsikoineen tasan sadan sanan tarina noudattaen annettuja reunaehtoja. Uusi haaste ilmestyy aina sunnuntaisin ja jos haluat olla mukana, voit jättää linkin tarinastasi SusuPetalin blogiin.

Viikolla 40 tarinan tulee sisältää seuraavat sanat: turisti, planeetta, lemmikki.





9 kommenttia:

  1. Hyvät kaupat teit! Korkea aika hylätä Tellus ja suunnata kohti muita maisemia. Ja miksi tyytyä yhteen kuuhun, kun voi kerätä 95!

    VastaaPoista
  2. Haluaisin ehdottomasti oman planeetan ja kuut! Tilaan heti matkalipun ostoksille.

    VastaaPoista
  3. Olen niin tylsä ja muuttumis haluton että tämä oma planeettamme kelpaa minulle...toistaisksi.

    VastaaPoista
  4. Ehdin jo ajatella, että onpa luottamus lisääntynyt, kun vahvistus kädenpuristuksella. Mutta siinähän oli tosiaan siru, joten varmaan tilauksesi toteutuu.

    VastaaPoista
  5. Varmasti hyvä hankinta, jos ei halua juurikaan kotinsa ovesta ulos. Voi seikkailla miniavaruudessa mielin määrin.

    VastaaPoista
  6. Oma miniavaruus lemmikiksi ;). Upea loppukin, tuo kädenpuristus siruineen ja rakettirobotti!

    VastaaPoista
  7. Ehdin jo ajatella, että olit löytänyt kaupan, josta voisi ostaa oikean, uuden planeetan tämän pilatun, tai ainakin lähes pilatun, planeetan tilalle ja ratkaisisit ongelman, miten meidän jälkeemme tuleva sukupolvi voisi jatkaa elämää puhtaalla pallolla - ei turistina, vaan toivottavasti meitä viisaampina.

    VastaaPoista
  8. Haluan sirun joka pitää mielen tyynenä vaikka maailma palaisi ympäriltä...jos jäisin henkiin....

    VastaaPoista
  9. Kaikkea kivaa voi keräillä vaikka planeettoja. Ehkä naapurilta ei heti löydy samanlaista.

    VastaaPoista