torstai 5. syyskuuta 2024

Joku kaipaa

Ensimmäiset lapiolliset ovat kaikkein nautinnollisimpia, hiekka rapsahtaa mukavasti, kivet tanssivat arkun kannen päällä. Kuudennen lapiollisen jälkeen Paavo pysähtyy kuuntelemaan: Aavan meren tuolla puolen. Kännykän soittoääni. Jumalauta, se tulee arkun sisältä! Mitä järkeä on haudata puhelin vainajan matkaan? Ja kuka Matille soittaisi? Niin ilkeä mies, ettei hänellä ollut ystäviä, hautajaisissakaan ei ollut ketään. 

Jossakin on maa, Paavo hyräilee ja heittää seitsemännen. Satumaa alkaa jälleen soida. Ei saakeli, jospa Matin ainoa ystävä yrittää tavoitella. Pitääkö hänelle kertoa? Paavo laskeutuu hautaan, avaa salvat ja kääntää kannen auki. Puhelin löytyy vainajan taskusta. Ei lukitusta. Piru, kaksi vastaamatonta puhelua. Enpä taida soittaa takaisin!

>>>>>>>>>> KRAPU <<<<<<<<<<

Susupetal junailee ns. krapuhaastetta, jossa kirjoitetaan otsikoineen tasan sadan sanan tarina noudattaen annettuja reunaehtoja. Uusi haaste ilmestyy aina sunnuntaisin ja jos haluat olla mukana, voit jättää linkin tarinastasi SusuPetalin blogiin.

Viikolla 35 tarinan tulee sisältää seuraavat sanat: kännykkä, ilkeä, haudata.





1 kommentti:

  1. Tottahan toki kännykkä kuuluu haudata kuolleen mukana! Onhan se käden jatke aavan meren tuolla puolellakin.

    Mukavaa, kun tuli jälleen mukaan krapuilemaan!

    VastaaPoista