keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Villit värit

Päiväkävelyllä metsästämässä värejä. Riistaksi käyvät vain villit eläimet, eivät ihmiset eivätkä ihmisen tahtoon kesytetyt. Naakka tulee ensimmäisenä näköpiiriini: mustaa ja harmaata. Kauan ei tarvitse etsiskellä seuraavia värejä: harakan valkoista ja kyllä, siipisulissa hohtaa sininen, kuten yläpuolelleni rähisemään tulleessa sinitiaisessakin. Tiit-sä tiit-sä, isoserkku talitiainen mahtailee keltaisena kuin alkukevään aurinko. Sitten kävelläänkin pitkä pätkä jo löydetyssä värimaailmassa. Kanarialintumaista laulua. Viherpeippo on nimensä väärti, vaikka paljon on myös keltaista. Entäpä ruskea? No, olihan tuossa äsken pikkuvarpusia. Oranssia toivoisin, mutta punarinnat ovat nyt etelässä. Sovitaan muuten, että harakka hohti myös violettina. Punaista löytyy puuta hakkaavan käpytikan housuista. Naurattaa ja beiget hampaani paljastuvat.

>>>>>>>>>> KRAPU <<<<<<<<<<

Susupetal junailee ns. krapuhaastetta, jossa kirjoitetaan otsikoineen tasan sadan sanan tarina noudattaen annettuja reunaehtoja. Uusi haaste ilmestyy aina sunnuntaisin ja jos haluat olla mukana, voit jättää linkin tarinastasi SusuPetalin blogiin.

Viikolla 7 tarinan aiheena on väripaletti.

3 kommenttia:

  1. Näköjään olit kirjoittanut tähän aiheeseen, mutta linkki oli jäänyt jättämättä blogiini. Lisään krapusi ao. paikkaan.

    Värejä täynnä luonto, mutta kyllä nuo beiget hampaat olivat parhaimmat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos SusuPetal! Kirjoitin tuon niin myöhään, että en tarjonnut enää linkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kannattaa tarjota linkkiä, lisään kyllä listoille myöhemminkin.

      Poista